pátek, července 29, 2005

Odhalení - Revealation!

Nyní nastal konečně čas odhalit náš malý "plán" na zmatení fízlů: Hlavní CzechTek nebude probíhat přímo v Novém Veselí, ale v lokalitě, která je v těsné blízkosti (20 minut autem). Oba soundsystémy, které jsou teď ve Veselí, se tam přesunou okolo desáté hodiny dopoledne. Přesné místo konání nebude zveřejněno, dozvíte se je ve Veselí, na níže uvedeném místě! Celý dnešek budou u rybníka naši lidé, kteří budou rozdávat přesné plánky, jak se dostat na CzechTek. Nevěřte tomu, co budou říkat v televizi, v rádiu nebo kdekoliv na Internetu a především nevěřte nikomu, kdo tvrdí, že je "organizátor CzechTeku"! - Pravé místo akce se dozvíte pouze PŘÍMO NA MÍSTĚ. Již teď se stovky technařů rozjely na různá falešná místa po celé ČR - naštěstí totéž udělaly i benga, takže úkol splněn. :)

Please proceed to Nove Veseli exactly as planned below, our people will be there and direct you to the REAL party place that is very near (20 minutes max.). If you arrive Saturday or later please contact for instructions Mr. Zeman in the large building on the photo below.

Pokud byste do Nového Veselí dorazili až zítra (v sobotu) a na louce již nebyli naši lidé s plánky, vyhledejte prosím dům, který vidíte na dolní fotografii (klikněte pro zvětšení) a chtějte mluvit s panem Zemanem, který vám dá další instrukce. Dům (spíše zámeček) není možné přehlédnout, jde o největší stavbu v obci.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us